Kérdések és válaszok

Miért érdemes eljönnöd a tanfolyamra?

A SketchUp tanfolyammal elsősorban időt tudok spórolni neked. Sokat. Két nap alatt eljuthatsz egy olyan szintre, ahonnan már könnyen meg tudsz tervezni egy kályhát/kandallót/kemencét, és az összetettebb formák létrehozásával is meg tudsz birkózni. Kapsz tőlem egy alap modellkészletet, amiben máris rendelkezésedre áll nagyon sok kályhás kiegészítő.


“Köszönöm, én már használom a SketchUp-ot…”

Ha már használod a SketchUp-ot, akkor is érdemes eljönnöd! Sokaknak spóroltam meg időt azzal, hogy a modelljeiket a tanfolyam után sokkal gyorsabban és sokkal kevesebb hibával építették fel.


Milyen alaptudás kell a program használatához?

Alapvetően elég, ha napi szinten használod a számítógépet. (Ha ennél ritkábban, akkor ez most fog megváltozni). De ne ijedj meg, a SketchUp használata nem igényel különleges tudást, nyelvismeretet stb., viszont sok-sok gyakorlást. Ezt a tanfolyam nem pótolja, tehát csak akkor jelentkezz, ha tényleg meg akarod tanulni! 😀


Miért nem olcsóbb/drágább a tanfolyam?

Alapvetően én is és valószínűleg te is kályhaépítéssel foglalkozunk, így adódott, hogy a díjakat a kályhás napibérhez igazítsam. Ez most valahol 25-55 e Ft között mozog, a tanfolyam pedig 2x 1 nap. Gondold át, hogy elmennél-e két napra segíteni egy kollégához ennyi pénzért, és ez alapján dönts, neked megéri-e a tanfolyam.


Miért érdemes látványtervet készíteni a munkánkhoz?

Egy látványtervezett kályhának számos előnye van. A legfontosabb, hogy egy jól megtervezett látványterv mindkét fél számára közös nevező: az ügyfél nem vesz zsákbamacskát, neked pedig hivatkozási alap lehet vitás kérdésekben. További előny, hogy elegáns, profi benyomást kelt már a munka legelején, ha van ilyen szolgáltatásod. A SketchUp látványtervek használatával időhatékonyan és a mai megrendelői elvárásoknak megfelelően tudod bemutatni ügyfelednek, mit is rendel tőled.

Szakmai szempontból nagy segítség, hogy a SketchUp lehetőséget ad nem csak látványtervezésre, hanem a kályhák belső szerkezetének átgondolására, modellezésére is. Így pontosan kiszámíthatod egy-egy kályha anyagszükségletét, vagy ellenőrizheted, hogy pl. az adott tűztérbetét hogyan fér el a tervezett köpeny alatt.

 

 

Jelentkezem a tanfolyamra

Referenciaképeket itt találsz