Tanfolyamtípusok

Milyen tanfolyamok közül választhatsz?

Három tanfolyamtípust állítottam össze. Az egyéni és a kiscsoportos tanfolyamok 2×1 naposak, a nagycsoportos 1 napos. Az előbbiekre érdemes úgy jelentkezni, hogy a 2 nap között legalább 5 nap teljen el, hogy legyen időd gyakorolni, kérdéseket megfogalmazni a második alkalomra.

Egyéni tanfolyam – kezdő

A legrugalmasabb lehetőség – személyre szabva.

Neked ajánlom, ha még csak a kezdeteknél tartasz és úgy érzed fontos, hogy minden részletet pontosan megérts. Mivel csak ketten vagyunk, ezért a te személyes tempód határozza meg hogyan haladjunk. Nem kell aggódnod, hogy lemaradsz, vagy esetleg várnod kellene. Sok gyakorlati feladatot építek be az oktatás során, akár a kezdetektől fogva egy saját projekteden keresztül tanulhatod meg a program használatát. A tanfolyamhoz egy órás Skype konzultációt biztosítok ráadásként, hogyha később is felmerülne netán kérdésed.

Egyéni tanfolyam – rendszerező

Amennyiben már ismered és használod a SketchUp-ot, de időnként elakadsz, szétesik a modelled, vagy nem érted a hibákat, akkor válaszd ezt a tanfolyamot. Itt az alapok rendbetételére fókuszálunk és megmutatom, hogyan kerülheted el a tipikus hibákat, hogyan lesz megbízhatóbb egy-egy modelled. Ez a tanfolyam csak egy napos. Akkor válaszd ezt, ha már dolgoztál ki önállóan néhány SketchUp modellt.

Kiscsoportos tanfolyam (2-3 fő)

A kiscsoportban ugyan kevesebb az egy főre jutó figyelem, de vitathatatlan előnye az árhatékonyság, illetve a csoportmunka lehetősége. Akár még az utazási költséget is összedobhatjátok, így még költségkímélőbb lehet, miközben csak egy vagy két emberhez kell alkalmazkodnod.

Nagycsoportos tanfolyam (min. 6 fő)

Ezen a tanfolyamon a gyakorlati alapok elsajátítására fókuszálunk, illetve a programban rejlő lehetőségek bemutatására. Akkor ajánlom neked, ha csak az alapokat akarod megismerni, a további munkát már egyénileg végeznéd el.

Jelentkezem a tanfolyamra